Hjælp til Quinnipiac University

Vasco Translators til studerende på Quinnipiac University

Vi startede vores samarbejde med Quinnipiac University (Hamden, USA), da de havde lanceret et konsulentprojekt for studerende. Målet var at forbedre kommunikationen mellem internationale studerende og akademiske organisationer.

Da dette initiativ mindede meget om vores mission, valgte vi at støtte projektet med Vasco Translator M3-enheder.

Problemer for udenlandske studerende

Udenlandske elever oplever mange problemer, når de læser i USA. Mange skal lære et nyt sprog, vænne sig til en ny kultur og etablere venskaber i helt nye omgivelser. Og det sker alt sammen samtidigt med at de skal passe deres skole.

Quinnipiac University forstod at de var nødt til at gøre en større indsats for at forbedre kommunikationen mellem udenlandske studerende og deres familier.

Hvordan har Vasco Translator hjulpet?

Undervisere og studerende brugte funktionen Stemmeoversætter for at tale med hinanden. Derudover brugte eleverne Billedoversætter til at fremme deres forståelse af deres omgivelser samt undervisningsmaterialet i timerne.

Dette var især hjælpsom for elever, der var vant til andre skriftsystemer, som f.eks. arabiske studerende.

Samarbejdet

Vasco Translators har hjulpet 2 skoler: én i Hamden og én i New Heaven. Samarbejdet var aktivt i 3 semestre, fra Q3 i 2021 til sidst i foråret 2022. Vi modtog meget positiv feedback fra eleverne såvel som underviserne.

"Nogle af de studerende lagde mærke til at selvom der var andre apps til oversættelse, så ville de helst ikke bruge deres private smartphones, og valgte i stedet at give enheden frem og tilbage (nogle gange nødvendigt). Nogle brugere bemærkede også at enheden ikke kun var et godt hjælpemiddel til oversættelse, men også til at lære fremmedsprog," tilføjede Professor Gedeon Werner fra University of Quinnipiac.

Hvorimod underviserne lagde vægt på enhedens værdi i forhold til kommunikation med forældrene, var de studerende imponerede over hvor lette Vasco Translator oversættere er at bruge.

Hvad sker der så nu?

Vi nærer et håb om at deltage i fremtidige projekter på Quinnipiac University. Deres indsats for at forbedre kommunikation med internationale elever ligger meget tæt op ad vores mission.

Ved at nedbryde sprogbarrierer mellem lærere og elever, bliver uddannelse nemmere for begge parter.