number one

Vasco i medierne

CNN

Ny teknologi byder på øjeblikkelig stemme- og tekstoversættelse på flere end 100 sprog.

Forbes

Vasco Electronics har udviklet en enhed, der kan oversætte sætninger, tekst på billeder og tale med op til 108 forskellige sprog.

GQ

Den nye enhed kan oversætte billeder for at kommunikere med over 90% af verdens befolkning.

Times

Interview med Maciej Goralski, CEO af Vasco Electronics: "Hvorfor købe vores produkt? Af samme grund som du køber et kamera i stedet for bare at købe en smartphone."

Times

7 ideer til en unik julegave. Vælg en stilfuld gave.

Times

Maciej Góralski producerer elektroniske stemmeoversættere, der muliggør hurtig kommunikation på hundrede sprog. Det er det værd at gøre folk flersprogede.

Times

Med oversætter fra Polen: Sådan udfordrer Vasco Translator V4 Google Translate.

Times

Brug af oversættelsesmaskiner gør det muligt at tilbyde lynhurtige præcise oversættelser. 96% nøjagtighed på blot 0,5 sekunder.

Times

Vasco Translator V4 oversætter både samtaler og tekst på billeder. Sidstnævnte funktion er mulig takket være et indbygget Sony kamera, vi vælger det rette fokus og tager et billede af den tekst, vi gerne vil oversætte.

Udmærkelser

Reddot 2022
NY awards
Good design
NY product design
Glomo
Glomo

Talende oversættere: enheder, der nedbryder sprogbarrierer

Vi er eksperter i at producere, designe og distribuere enheder med live oversættelse, så du altid har en god oversætter ved hånden. Vores produkter bringer folk fra hele verden sammen. Vi sørger for at den, der lytter, forstår den, der taler. Med vores oversætter kan du tale med mere end 90% af verdens befolkning.

Med vores produkter, er det ikke længere nødvendigt at hyre en personlig tolk eller oversætter, der taler forskellige sprog. Med Vasco Translator, kan du tale 76 sprog med et enkelt klik. Det har aldrig været nemmere at oversætte.

Alle produkter med live oversættelse

Du kan finde hjælpsomt tilbehør, der understøtter brugen af oversættere. Gør din kommunikation så gnidningsfri som mulig.

I vores produktudvalg finder du bl.a. powerbanks, opladningskits, covers mm. Tak ja til vores tilbud, og køb alt det du skal bruge. Vores oversættelser er mulige takket være moderne teknologi.

Forstå dine omgivelser i udlandet

Med en god oversætter fra Vasco, kan du læse og forstå fremmede aviser, menukort og informationstavler med det samme. Det er alt sammen muligt takket være vores billedoversætter, der understøtter 108 sprog.

Rejs ud i verden uden at miste forståelsen for dine omgivelser. Bestil din livret og læs om de lokale attraktioner på informationstavlen. Tag et billede, oversæt teksten og føl dig godt tilpas uanset hvor du er.

Ingen skjulte gebyrer

Vores prioritet er at give dig en komplet oversættelsesoplevelse, der giver mening. Få en god oversættelse med vores enheder, der er klar til brug. Du behøver hverken downloade eller installere yderligere software.

Vores produkter er udstyret med et indbygget SIM-kort, der giver gratis forbindelse til oversættelser i godt 200 lande. Slut med dyre roaming-gebyrer når du er på ferie. Det eneste du skal gøre er at slappe af og nyde din ture til fulde!

Vores produkter er udstyret med et indbygget SIM-kort, der giver gratis forbindelse til oversættelser i godt 200 lande. Slut med dyre roaming-gebyrer når du er på ferie. Det eneste du skal gøre er at slappe af og nyde din ture til fulde!