Vores returpolitik

Vi er stolte af vores arbejde og produkter. Derfor leveres Vasco produkter med garanti, så du får 100% tilbage, hvis du ikke er tilfreds.

return icon

Gratis returnering

refund icon

Returpolitik

damaged icon

Vilkår for tilbagebetaling

damaged icon

Produktets tilstand og indsigelse

Du har 14 dage til at returnere produktet. Sørg for at underrette os om dit ønske om at returnere produktet indenfor dette tidsrum. Du kan finde flere oplysninger under "Returpolitik". Når vi modtager din rapport, sender vi et gratis returlabel. Brug dette til at returnere dit produkt sammen med bevis på køb og returformularen.

Du kan returnere produktet uden begrundelse indenfor 14 dage efter modtagelse. For at udøve denne ret, bedes du informere os om dit ønske om at returnere produktet. Du kan gøre dette på den måde, der er mest praktisk for dig, f.eks. på mail eller ved brev. Du kan bruge vores returformular.

Vi tilbagebetaler dine penge senest 14 dage efter vi har modtaget din kommunikation vedrørende returnering af produkterne. Bemærk venligst at vi kan tilbageholde tilbagebetalingen indtil vi har modtaget produkterne. Tilbagebetalingen udstedes til den oprindelige betalingsform.

Når du returnerer et produkt, bedes du sørge for at det emballeres ordentligt, så det er beskyttet mod beskadigelse under transport. Derudover bedes du huske at produktet skal være i samme tilstand som ved modtagelse. Pas på enheden når du tester den.

Du forbeholder dig retten til at returnere produktet uden begrundelse indenfor 14 dage efter modtagelse.

Underret os om din beslutning om at trække dig tilbage fra kontrakten. En klar erklæring, indsendt f.eks. på mail eller ved brev, er at anbefale.

Kontakt venligst vores kundesupport på kundeservice@vasco-electronics.dk for at fortælle os, at du ønsker at returnere ordren, og vi vil guide dig videre. Du vil modtage en returlabel, så pakken kan sendes tilbage til os uden beregning.