Hvad er Vasco?

Vasco er kommet til verden af en enkel men vigtig grund: for at give os mulighed for at forstå hinanden.

number one

Vores historie

Vasco blev grundlagt i 2008 af Maciej Góralski, en forretningsmand og paramediciner, der opdagede et behov for elektroniske oversættelser. Med dette mål i fokus, er vi efterhånden blevet en af de førende oversættelsesløsninger på markedet.

Vi opnår dette mål ved at nedbryde sprogbarrierer hver dag. Vores vigtigste opgave er at muliggøre kommunikation mellem folk, der taler forskellige sprog. Med vores enheder, er det slut med misforståelser, så folk kan fokusere på nye udfordringer, opleve verden og udvikle deres virksomheder på helt nye måder.

Vi er stolte af hvor langt vi er nået indtil videre. Vasco startede som en lille gruppe entusiaster, der gerne ville gøre oversættelsesenheder mere udbredte. Nu består vores familie af næsten 200 mennesker fra 20 forskellige lande og 4 kontinenter. Vi er eksperter indenfor Natural Language Processing (NLP), UX design samt udvikling og vedligeholdelse af software.

Udover individuelle kunder, støtter vi også adskillige offentlige og private organisationer. Vi tilbyder oversættere til produktionslinjer, hoteller, restauranter, skoler og hospitaler.

Vasco igennem tiden

  • Vasco lanceres

  • Online butikker åbnes i Tyskland, Frankrig, Storbritannien, Italien & Spanien

  • Første Vasco Translator

  • Første Vasco Traveler

  • Butikker åbnes i USA, Ungarn, Tjekkiet, Slovakiet & Rumænien

  • Vasco Mini 2 lanceres

  • Butikker åbnes i Sverige, Norge & Finland

  • Vasco Translator M3 lanceres

  • Butik åbnes i Japan

  • Vasco Translator V4 lanceres

Vores mission

"Hvis du taler til en mand på et sprog, han forstår, går det til hans hoved. Hvis du taler til ham på hans eget sprog, taler du til hans hjerte."

Nelson Mandela

Vasco betyder mennesker

ceo

Maciej Góralski

Stifter og CEO

linkedin

director business

Radosław Studnicki

Chief Operating Officer

linkedin

head of software

Tomasz Stomski

Chief Product Officer

linkedin

Mød vores stifter og CEO

Maciej Góralski, stifter og CEO af Vasco, er uddannet indenfor diverse felter, såsom økonomi, Marketing Management og lægevidenskab. Maciej går højt op i rejser og lægehjælp, og disse interesser har været med til at inspirere ideerne og løsningerne, der anvendes i Vascos enheder.

"Jeg arbejdede som en frivillig paramediciner på en akutafdeling. Der indså jeg mere end nogensinde før hvor vigtigt det er med hurtig og præcis kommunikation. Uanset om du er hjemme eller i udlandet, er effektiv kommunikation vigtig i mange situationer."

Dermed opstod ideen om at skabe løsninger til oversættelse. Maciej lagde ud med at sælge de enheder, der allerede fandtes på markedet. Men eftersom han opbyggede erfaring indenfor feltet, blev det indlysende at der var et endnu større mål.

Og dermed begyndte vi at producere vores egne produkter hos Vasco.

Lær os at kende

Vi kunne bruge timevis på at snakke om hvordan Vasco er mere end blot en arbejdsplads. Men vi mener at et billede siger mere end siger mere end ord. Og det er også tilfældet her.