Enjoying life with Vasco Translator

MultiTalk

Chat på flere sprog

Find forbindelsen til venner og kolleger i hele verden

Spænder sprogbarrieren ben for kommunikationen på din arbejdsplads? Vil du gerne lære dine internationale venner endnu bedre at kende? MultiTalk er løsningen!

Med vores chat oversætter kan du skrive på forskellige sprog. Beskeder oversættes i realtid, så samtaler har et naturligt flow.

Det eneste du skal bruge er appen fra Google Play Store eller App Store. Du kan også bruge MultiTalk sammen med din Vasco Translator. Sådan kommer du i gang:

 • Brug din flersprogede chat med op til 100 brugere
 • Inviter nye medlemmer ved at sende QR-koden eller samtalens navn
 • Vælg dit foretrukne sprog til din automatiske chat translator
vasco device
vasco device

Intuitiv og enkel chat translator

MultiTalk gør det nemt at chatte på forskellige sprog. Start med at oprette en chat, vælg et navn og inviter derefter dine venner og kolleger. Gæster kan deltage i chatten via QR-kode eller gruppens navn.

De vælger deres foretrukne sprog og så starter samtalen. Med denne chat oversætter kan alle deltage ved at snakke eller skrive på deres eget sprog, hvilket automatisk oversættes alt efter modtagernes indstillinger.

 • Chat translator i realtid med forskellige sprog
 • Stemme- og tekstoversættelse på modtagernes foretrukne sprog
 • Intuitiv flersproget chat, der er nem at bruge

Pålidelig og præcis chat med automatisk oversættelse

Vores chat oversætter har 10 oversættelsesmaskiner i ryggen, så du får de mest nøjagtige resultater hver gang. Men hvad betyder det egentlig?

Sprogbarrierer nedbrydes øjeblikkeligt, hvilket sikrer en gnidningsfri og naturlig gruppechat med præcise oversættelser for alle.

 • Automatisk oversættelse med op til 96% nøjagtighed
 • Høj kvalitet, selv for mindre udbredte sprogkombinationer
 • Byg bro mellem sprog med denne flersprogede chatoversætter
vasco device
vasco device

Skriv sammen på ethvert sprog, uanset hvor du er

MultiTalk er tilgængelig på Vasco Translator M3 & V4, men du kan også hente appen i Google Play Store eller App Store. Ligesom vores andre enheder, er de udstyret med et indbygget SIM-kort, der giver forbindelse i godt 200 lande. Det er gratis, ubegrænset og uden udløbsdato!

Vascos oversætter er en fantastisk investering i din flersprogede kommunikation, forretningsrejser og personlige rejser. Slut med dyre roaming-gebyrer!

 • Få ubegrænset forbindelse i næsten 200 lande
 • Spar på roaming-gebyrer
 • Snak med folk fra hele verden

Mere end en chat på flere sprog

Denne flersprogede chat giver mulighed for at skrive på forskellige sprog, hvilket hjælper dig med at kommunikere med internationale venner og kolleger. Men Vasco Translators kan meget mere.

Med Vasco kan du forstå mere end 90% af verdens befolkning. Udover denne chat translator, byder Vasco Translator på en række hjælpsomme funktioner, der hjælper dig med at arbejde og rejse steder, hvor der ellers er en sprogbarriere.

Med os føler du dig indfødt uanset hvor du er!

Læs mere om dem herunder:

vasco device

Produkter med denne funktion

Vasco Translator V4

Større skærm og ultimativ komfort

Vasco Translator M3

Lommeoversætter